Oradea, Bihor
Sunati la +40 751 506 505
Euro Gold Oradea

 

SC EURO GOLD SRL este o firma autorizata infintata in anul 2007. Oferim servicii profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, adaptate spatiilor interioare si exterioare, ce vizeaza asociatii de locatari, persoane fizice, agenti economici, vile si institutii publice. Dispunem de tehnologii si materiale eficiente pentru combaterea si prevenirea raspandirii insectelor, rozatoarelor și a germenilor patogeni.

Principala noastra misiune este sa oferim un spatiu sanatos, confortabil, superior si curat care sa aduca pace si liniste clientilor nostri.

Executăm lucrări de deratizare, dezinsecţie şi dezinsecţie (D.D.D.) la: cladiri si birouri publice, depozite si magazii, spitale, scoli, hoteluri, restaurante, apartamente, asociaţii de proprietari, instituţii. Folosim cele mai performante materiale şi soluţii.

Serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie sunt in conformitate cu normele impuse de Ministerul Mediului si Ministerul Sanatatii.

Substantele se aplica in statii de intoxicare a rozatoarelor care sunt vizate de Ministerul Sanatatii fiind insotite de certificat de calitate. Substantele folosite nu dauneaza in nici un fel persoanelor aflate in zonele de lucru. Substantele folosite pentru dezinsectie nu au miros, nu pateaza, nu polueaza mediul si nu sunt periculoase pentru sanatatea populatiei.

Tarifele se stabilesc in functie de nivelul de infestare, configuratia si natura suprafetelor si a particularitatilor biologice ale daunatorilor.