Oradea, Bihor
Sunati la +40 751 506 505
Despre noi

Bine ati venit

SC EURO GOLD SRL este o firma autorizata infintata in anul 2007. Oferim servicii profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, adaptate spatiilor interioare si exterioare, ce vizeaza asociatii de locatari, persoane fizice, agenti economici, vile si institutii publice. Dispunem de tehnologii si materiale eficiente pentru combaterea si prevenirea raspandirii insectelor, rozatoarelor și a germenilor patogeni.
Spatii comerciale
Spatii comerciale

Oferim servicii cuprinzatoare de control al daunatorilo. Clientii nostri sunt precum familia si avem grija de spatiul lor precum ar fi al...

Constructii
Constructii

Controlul daunatorilor se refera la reglementarea sau managementul speciilor definite ca ‘daunatoare’ sau percepute ca fiind o...

Acasa
Acasa

Oferim solutii impotriva tuturor tipurilor de insecte. Pentru efect maxim, aceste tratamente trebuie repetate o anumita perioada.

Suntem seriosi in combaterea daunatorilor

Principala noastra misiune este sa oferim un spatiu sanatos, confortabil, superior si curat care sa aduca pace si liniste clientilor nostri.

Informatii utile

Executăm lucrări de deratizare, dezinsecţie şi dezinsecţie (D.D.D.) la: cladiri si birouri publice, depozite si magazii, spitale, scoli, hoteluri, restaurante, apartamente, asociaţii de proprietari, instituţii. Folosim cele mai performante materiale şi soluţii.

Serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie sunt in conformitate cu normele impuse de Ministerul Mediului si Ministerul Sanatatii.

Substantele se aplica in statii de intoxicare a rozatoarelor care sunt vizate de Ministerul Sanatatii fiind insotite de certificat de calitate. Substantele folosite nu dauneaza in nici un fel persoanelor aflate in zonele de lucru. Substantele folosite pentru dezinsectie nu au miros, nu pateaza, nu polueaza mediul si nu sunt periculoase pentru sanatatea populatiei.

Tarifele se stabilesc in functie de nivelul de infestare, configuratia si natura suprafetelor si a particularitatilor biologice ale daunatorilor.

Deratizare

Prin serviciul de deratizare se elimina rozatoarele daunatoare precum soareci sau sobolani si evident scade considerabil riscul aparitiei anumitor boli. Prin serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie protejati familia si angajatii dvs. de boli infectioase, epidemii, dar si de daune materiale precum deteriorarea marfurilor depozitate sau sanctiuni din partea organelor abilitate.

Dezinsectie

Serviciul de dezinsectie va inlatura insectele si acarienii din caminul, biroul, depozitul dumneavoastra etc. Prin deratizare, dezinsectie si dezinfectie va garantam disparitia si, ulterior, controlul numeroaselor tipuri de daunatoare: muste, tantari, molii, viespi, albine, furnici, paienjeni, gandaci de bucatarie, sobolani, serpi, purici sau plosnite.

Dezinfectie

Operatia de dezinfectie urmareste distrugerea microorganismelor pentru a preveni si a combate infectiile si bolile transmisibile. Programele de deratizare, dezinsectie si dezinfectie se bazeaza pe o inspectie amanuntita a conditiilor si locului de dezvoltare a daunatorilor.